Een back-up maken van contacten

U kunt het interne gehuegen, een geheugenkaart of een SIM-kaart gebruiken om een back-up te maken van contacten.

Alle contacten exporteren naar een geheugenkaart

1. Tik op Pictogram Contacten.
  2. Tik op Pictogram Opties > Instellingen > Exporteren > naar SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
  3. Tik op Pictogram Opties > SD-kaart.
  4. Selecteer een bestemmingsmap en tik op Opslaan.

Contacten naar een SIM-kaart exporteren

Wanneer u contacten naar de SIM-kaart exporteert, wordt mogelijk niet alle informatie geëxporteerd. Dit heeft te maken met geheugenbeperkingen op SIM-kaarten.

1. Tik op Pictogram Contacten.
  2. Tik op Pictogram Opties > Instellingen > Exporteren.
  3. Als u een enkele SIM-kaart gebruikt, tikt u op Exporteren naar SIM-kaart. Als u twee SIM-kaarten gebruikt, kiest u een SIM-kaart om naar te exporteren.
  4. Tik op OK.
  5. Selecteer contacten om te exporteren en tik vervolgens op Exporteren.
  6. Selecteer een optie en tik op OK.

Alle contacten exporteren naar het interne geheugen

1. Tik op Pictogram Contacten.
  2. Tik op Pictogram Opties > Instellingen > Exporteren > naar SD-kaart of intern geheugen (.vcf-bestand).
  3. Tik op Pictogram Menu > Interne opslag weergeven.
  4. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op het modelnummer van uw apparaat naast Pictogram Interne opslag.
  5. Selecteer een bestemmingsmap of tik op Opslaan.