Widgets

Widgets zijn kleine applicaties die u direct op uw startscherm kunt gebruiken. Ze werken tevens als snelkoppelingen. Met de widget Weer kunt u bijvoorbeeld basisinformatie over het weer direct op uw startscherm bekijken. Als u op de widget tikt, wordt de volledige applicatie Weer geopend. U kunt meer widgets downloaden via Google Play.

Een widget toevoegen aan het startscherm

1. Raak een leeg gebied in het Startscherm aan en houd het even vast tot het apparaat trilt. Tik vervolgens op Widgets.
  2. Tik op de widget die u wilt toevoegen.

De afmetingen van een widget wijzigen

1. Raak een widget aan en houd deze even vast tot het apparaat trilt. Laat de widget vervolgens los.
  2. Als de afmetingen van de widget kunnen worden veranderd, verschijnt de optie Formaat wijzigen. Bijvoorbeeld van de widget Agenda kan het formaat worden gewijzigd.
  3. Tik op Formaat wijzigen en versleep de punten om de widget kleiner of groter te maken.
  4. Tik op een willekeurige plaats in het Startscherm om de nieuwe afmetingen te bevestigen.

Een widget verplaatsen

• Houd de widget aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een widget verwijderen

• Houd de widget aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar Verwijderen van startscherm.