Taalinstellingen

U kunt een standaardtaal selecteren voor uw apparaat en dit op een later moment weer wijzigen. U kunt tevens de schrijftaal voor tekstinvoer wijzigen.

De taal wijzigen

1. Tik op Instellingen > Systeem > Talen en invoer > Talen.
  2. Verander de taal door de gewenste taal naar de bovenste plek in de lijst te slepen. Als de gewenste taal niet in de lijst staat, tikt u op Pictogram Toevoegen om deze toe te voegen.

Als u de verkeerde taal kiest en u de menuteksten niet meer kunt lezen, tikt u op Pictogram Instellingen > Pictogram Systeemmenu. Selecteer vervolgens de tekst naast Pictogram Toetsenbord en selecteer de eerste vermelding in het menu dat verschijnt. U kunt vervolgens de gewenste taal selecteren.