Overzicht van applicaties

Pictogram Galerij

Gebruik de applicatie Album om uw foto's en video's te beheren, bekijken en bewerken.

Pictogram Amazon Shopping

Gebruik de applicatie Amazon Shopping om te zoeken in en bladeren door duizenden producten en koop deze rechtstreeks vanaf uw apparaat.

Pictogram Amazon Kindle

Gebruik de applicatie Amazon Kindle om boeken te zoeken, kopen en lezen op uw apparaat.

Pictogram AVG protection

Gebruik de applicatie AVG Protection Pro om uw apparaat te beveiligen tegen virussen, malware, spyware, phishing-aanvallen en onlinemisbruik.

Pictogram Rekenmachine

Gebruik de applicatie Rekenmachine om eenvoudige berekeningen uit te voeren.

Pictogram Agenda

Gebruik de applicatie Agenda om gebeurtenissen bij te houden en uw afspraken te beheren.

Pictogram Camera

Gebruik de camera om foto's te maken en videoclips op te nemen.

Pictogram Google Chrome

Gebruik de Chrome-webbrowser om te navigeren, webpagina's, tekst en afbeeldingen weer te geven en om favorieten te beheren.

Pictogram Alarm

Gebruik de applicatie Klok om verschillende alarmen en timers in te stellen.

Pictogram Contacten

Gebruik de applicatie Contacten om telefoonnummers, e-mailadressen en andere contactgegevens te beheren.

Pictogram Google Docs

Gebruik de applicatie Google Docs om documenten te maken, te bewerken en samen met anderen aan documenten te werken.

Pictogram Google Duo

Gebruik de applicatie Google Drive om uw documenten en bestanden op te slaan zodat ze eenvoudig toegankelijk zijn vanaf een willekeurig apparaat, ze met familie en vrienden te delen en om samen te werken met collega's.

Pictogram Google Duo

Gebruik de applicatie Duo om online met vrienden te chatten.

Pictogram Bestanden

Gebruik de applicatie Bestanden om gedownloade applicaties, documenten en foto's te openen.

Pictogram FM-radio

Blader door en luister naar FM-radiozenders.

Pictogram E-mail

Gebruik de applicatie E-mail om e-mails te verzenden en ontvangen via persoonlijke en zakelijke accounts.

Pictogram Facebook

Gebruik de applicatie Facebook™ om wereldwijd deel te nemen aan sociale netwerken met vrienden, familie en collega's.

Pictogram Gmail

Gebruik de applicatie Gmail om e-mailberichten te lezen, te schrijven en te ordenen.

Pictogram Google Zoeken

Zoek naar informatie op uw apparaat en op internet.

Pictogram Xperia Lounge

Geniet van muziek, films, apps en games op uw apparaat en krijg exclusief toegang tot unieke inhoud die alleen beschikbaar is voor Xperia-apparaten.

Pictogram Google Maps

Bekijk uw huidige locatie, zoek andere locaties en plan routes met Google Maps.

Pictogram Berichten

Gebruik de applicatie Berichten om sms- en mms-berichten te verzenden en ontvangen.

Pictogram Movie Creator

Movie Creator maakt automatisch korte videocollages op basis van foto's en video's uit uw bestaande verzameling.

Pictogram Muziek

Gebruik de applicatie Muziek om muziek en audioboeken te ordenen en af te spelen.

Pictogram Nieuws

Bekijk nieuws van News Suite.

Pictogram Kiezer

Voer telefoongesprekken door het nummer handmatig in te voeren of door middel van de functie Smart Dial.

Pictogram Google Photos

Zoek of blader door al uw foto's en video's of orden ze.

Pictogram Google Movies

Gebruik de applicatie Google Play Movies & TV om films en tv-programma's te bekijken die u op Google Play hebt gekocht of gehuurd.

Pictogram Google Play Music

Met de applicatie Google Play Music ontdekt u duizenden nummers en kunt u deze afspelen.

Pictogram Play Store

Met de applicatie Play Store zoekt u applicaties die u kunt kopen of gratis kunt downloaden.

Pictogram PlayStation

Blijf verbonden met uw gamevrienden en de games die u graag speelt, ga winkelen in de PlayStation®Store en meer.

Pictogram Instellingen

Optimaliseer de instellingen naar eigen inzicht.

Pictogram Google Sheets

Gebruik de applicatie Google Sheets om spreadsheets te maken, te bewerken en samen met anderen aan spreadsheets te werken.

Pictogram Schets

Gebruik de applicatie Schets om afbeeldingen te maken en te verkennen en deze te delen met uw vrienden.

Pictogram Google Slides

Gebruik de applicatie Google Slides om presentaties te maken, te bewerken en samen met anderen aan presentaties te werken.

Pictogram Help

Gebruik de applicatie Ondersteuning voor gebruikersondersteuning op uw apparaat. Zo krijgt u bijvoorbeeld toegang tot de gebruikershandleiding, informatie over het oplossen van problemen, en tips en trucs.

Pictogram Video & TV SideView

Gebruik de applicatie Video en TV SideView om video's op uw apparaat af te spelen en inhoud te delen met uw vrienden.

Pictogram Video's

Gebruik de applicatie Video om video's op uw apparaat af te spelen en inhoud te delen met uw vrienden.

Pictogram Weer

Gebruik de applicatie Weer om de weersvoorspelling te bekijken.

Pictogram What’s New

Gebruik de applicatie What's New om nieuwe games, apps en media-inhoud te ontdekken.

Pictogram YouTube

Gebruik YouTube om video's van over de hele wereld te bekijken en uw eigen video's te delen.

Wellicht staan bepaalde applicaties niet op uw apparaat of worden ze niet in alle regio's ondersteund door alle netwerken of serviceproviders.