Het aanraakscherm gebruiken

Tikken

Tikgebaar

• Een item openen of selecteren.
    • Een selectievakje of optie in- of uitschakelen.
    • Tekst invoeren met het virtuele toetsenbord.

Aanraken en vasthouden

Gebaren voor aanraken en vasthouden

• Verplaats een item.
    • Activeer een item specifiek menu.
    • Activeer de selectiemodus, bijvoorbeeld om meerdere items te selecteren in een lijst.

Knijpen en spreiden

Knijpgebaar

• Knijp in of uit op webpagina's, foto's en kaarten en als u foto's maakt en video's opneemt.

Vegen en bladeren

Bladergebaar

• Blader naar boven of naar beneden in een lijst.
    • Veeg naar links of naar rechts, bijvoorbeeld tussen de deelvensters van het startscherm.
    • Veeg naar links of naar rechts om meer opties te zien.

Vegen

Veeggebaar

• Blader snel, bijvoorbeeld in een lijst of een webpagina. U kunt het bladeren stoppen door op het scherm te tikken.