Camera-apps gebruiken

Gebruik camera-apps om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw foto's en video's aan te passen en te delen met vrienden. U kunt virtuele scènes, panoramafoto's en meer maken.

Lees meer over onze camera-apps op de pagina Foto- en video-apps.

Creëren met camera-apps

AR-effect

AR-effect is de augmented reality-app waarmee u fantasiewerelden kunt toepassen op foto's en video's. U kunt smileys, papieren poppen, dinosaurussen en nog veel meer toevoegen.

Een foto maken of video opnemen met een AR-effect

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Pictogram Camera-appsmenu te selecteren.
    2. Tik op Pictogram AR-effect en selecteer een scène.
    3. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een foto of video te maken.

Panorama

Gebruik de app Panorama om breedhoekfoto's en panoramafoto's te maken.

Een panoramafoto maken

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Pictogram Camera-appsmenu te selecteren.
    2. Tik op Pictogram Sweep panorama.
    3. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop.
    4. Beweeg de camera langzaam en gestaag in de richting die op het scherm wordt aangegeven.

Creatief effect

Met de app Creatief effect kunt u effecten en kleurenfilters instellen voordat u een foto maakt of video opneemt.

Een foto maken of video opnemen met een creatief effect

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Pictogram Camera-appsmenu te selecteren.
    2. Tik op Pictogram Creatief effect.
    3. Veeg om door filters te bladeren of tik op een filter voor een voorbeeld van het effect.
    4. Tik op Pictogram Creatief effect toepassen om het filter toe te passen en terug te keren naar het camerascherm.
    5. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om een foto of video te maken.
    6. Tik op Pictogram Filter schakelen om tussen filters te schakelen.

Sound Photo

Met de app Sound Photo neemt u een achtergrondgeluid op en maakt u tegelijkertijd een foto.

Een achtergrondgeluid opnemen bij een foto

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Pictogram Camera-appsmenu te selecteren.
    2. Tik op Pictogram Geluidsfoto.
    3. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om de opname te starten en een foto te maken. De opname wordt automatisch gestopt.

Timeshift burst

De camera maakt een reeks van 61 foto's binnen twee seconden – één seconde voordat en één seconde nadat u op de cameratoets op het scherm hebt gedrukt.

Timeshift burst gebruiken

1. Veeg over het scherm terwijl u de camera gebruikt om Pictogram Camera-appsmenu te selecteren.
    2. Tik op Pictogram Time-shift.
    3. Druk op de cameratoets of tik op de sluiterknop om de foto's te maken. De genomen foto's worden als miniaturen weergegeven.
    4. Blader door de miniaturen en selecteer de foto die u wilt opslaan. Tik vervolgens op Pictogram Slow-motionvideo opslaan.