Een screenshot maken

U kunt stilstaande beelden maken van een scherm op uw apparaat als screenshot. Screenshots worden automatisch opgeslagen in de applicatie Album.

Een schermafbeelding maken

1. Houd de aan-uitknop Pictogram Aan/uit lang ingedrukt totdat een venster verschijnt.
    2. Tik op Pictogram Screenshot gemaakt.

U kunt ook een schermafbeelding maken door de aan-uitknop en de toets voor volume omlaag tegelijkertijd ingedrukt te houden.

De schermafbeelding weergeven

1. Dubbeltik op de statusbalk om het Gedeelte voor meldingen te openen.
    2. Tik op de screenshot.