Uw apparaat de eerste keer inschakelen

Het wordt aangeraden de batterij minimaal dertig minuten op te laden voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt. U kunt het apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Zie hiervoor Uw apparaat opladen.

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en u aan te melden bij bepaalde accounts, bijvoorbeeld een Google™-account.

Als u het apparaat koopt, is er al een basisveegvergrendeling ingesteld. Dit betekent dat u op het scherm omhoog of naar links moet vegen om het te ontgrendelen. U kunt de beveiligingsinstellingen later wijzigen en andere soorten vergrendeling toevoegen.

Het apparaat inschakelen

Gebruik een USB Type-C-kabel (meegeleverd) voor het opladen van uw apparaat. Laad de batterij minstens 30 minuten op voordat u het apparaat voor het eerst inschakelt.

1. Houd de aan-uitknop Pictogram Aan/uit ingedrukt totdat het apparaat trilt.
    2. Voer desgevraagd de PIN van uw SIM-kaart in en tik vervolgens op Pictogram Tekst invoeren.
    3. Wacht even tot het apparaat start.

De PIN van uw SIM-kaart wordt aanvankelijk door uw netwerkoperator geleverd, maar u kunt deze later wijzigen in het menu Instellingen.

Het apparaat uitschakelen

1. Houd de aan-uitknop Pictogram Aan/uit ingedrukt tot het optiemenu wordt weergegeven.
    2. Tik in het optiemenu op Uitschakelen.

Het kan even duren voordat het apparaat uit gaat.