Uw mobiele dataverbinding delen

U kunt uw mobiele dataverbinding op verschillende manieren delen met andere apparaten.

• USB-tethering: deel de mobiele dataverbinding met één computer met behulp van een USB-kabel.
    • Draagbare -hotspot: deel uw mobiele gegevensverbinding met maximaal 10 apparaten tegelijkertijd, inclusief apparaten die WPS-technologie ondersteunen.
    • Draagbare one-touch-hotspot: raak apparaten aan om de mobiele verbinding te delen via ‎Wi-Fi .

De dataverbinding delen via een USB-kabel

1. Sluit uw apparaat aan op een computer met de USB-kabel die bij het apparaat is geleverd.
    2. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Tethering/mobiele hotspot.
    3. Tik op de schuifregelaar USB-tethering en tik vervolgens op OK als dit wordt gevraagd. Pictogram Delen via USB verschijnt op de statusbalk zodra verbinding is gemaakt.
    4. Tik op de schuifregelaar naast USB-tethering of koppel de USB-kabel los om te stoppen met het delen van uw dataverbinding.

U kunt niet tegelijkertijd de dataverbinding en de SD-kaart van uw apparaat delen via een USB-kabel.

Uw mobiele verbinding delen door middel van One-touch mobiele hotspot

1. Zorg dat de NFC-functie op beide apparaten is ingeschakeld en dat beide schermen actief zijn.
    2. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Tethering/mobiele hotspot.
    3. Tik op de schuifregelaar Draagbare hotspot om de functie in te schakelen.
    4. Tik op Draagbare One-touch-hotspot. Houd de apparaten bij elkaar zodat de NFC-detectiegebieden van de twee apparaten elkaar raken. Tik vervolgens op KOPPELEN.

Deze functie werkt alleen bij apparaten die ook ondersteuning bieden voor NFC ‎Wi-Fi -tethering.

Uw apparaat gebruiken als een draagbare Wi-Fi-hotspot

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Tethering/mobiele hotspot.
    2. Tik op Instellingen draagbare hotspot > Hotspot configureren.
    3. Voer de Netwerknaam-gegevens in.
    4. Tik op het veld Beveiliging om een beveiligingstype te selecteren. Voer indien nodig een wachtwoord in.
    5. Tik op Opslaan.
    6. Tik op Pictogram Terug en tik op de schuifregelaar Draagbare hotspot om de functie in te schakelen.
    7. Tik desgevraagd ter bevestiging op OK. Pictogram Tethering verschijnt op de statusbalk als de draagbare ‎Wi-Fi -hotspot actief is.
    8. Als u uw gegevensverbinding niet langer wilt delen via ‎Wi-Fi , tikt u op de schuifregelaar Draagbare hotspot om de functie uit te schakelen.

Toestaan dat een apparaat met ondersteuning voor ‎Wi-Fi Protected Setup wordt gebruikt voor uw mobiele dataverbinding

1. Zorg dat uw apparaat is ingesteld als draagbare ‎Wi-Fi -hotspot.
    2. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Tethering/mobiele hotspot > Instellingen draagbare hotspot.
    3. Controleer bij Hotspot configureren of uw draagbare hotspot door een wachtwoord is beveiligd.
    4. Tik op WPS-knop en volg de instructies op het scherm. U kunt ook op Pictogram Menu > WPS-pin tikken en vervolgens de PIN invoeren die op het apparaat met ondersteuning voor ‎Wi-Fi Protected Setup wordt weergegeven.

Uw draagbare hotspot een nieuwe naam geven of beveiligen

1. Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Tethering/mobiele hotspot.
    2. Tik op Instellingen draagbare hotspot > Hotspot configureren.
    3. Voer de Netwerknaam-gegevens in.
    4. Tik op het veld Beveiliging om een beveiligingstype te selecteren.
    5. Voer indien nodig een wachtwoord in.
    6. Tik op Opslaan.