Foto's en video's delen en beheren

U kunt foto's en video's delen die u op het apparaat zijn opgeslagen. U kunt foto's ook in series beheren of foto's aan contacten koppelen. Maak ruimte vrij en vermeid onverwacht dataverlies door foto's en video's regelmatig over te dragen naar een computer of extern opslagapparaat. Zie Bestanden beheren met een computer.

Wellicht kunt u geen auteursrechtelijk beschermde items kopiëren, verzenden of overbrengen. Sommige items kunnen niet worden verzonden als het bestandsformaat te groot is.

Een foto of video delen

1. Tik in Album op de foto of video die u wilt delen.
    2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Pictogram Delen.
    3. Tikt op de applicatie die u wilt gebruiken om de foto te delen en volg de stappen om de foto te verzenden.

Een foto als contactafbeelding gebruiken

1. Geef een foto weer en tik op het scherm om de werkbalken weer te geven. Tik vervolgens op Pictogram Menu > Gebruiken als > Contactfoto.
    2. Selecteer een contact en bewerk de foto naar wens.
    3. Tik op Opslaan.

Een foto gebruiken als achtergrond

1. Geef een foto weer en tik op het scherm om de werkbalken weer te geven. Tik vervolgens op Pictogram Menu > Gebruiken als > Achtergrond.
    2. Selecteer een optie en bewerk de foto naar wens.
    3. Tik op Opslaan.

Een foto draaien

1. Geef een foto weer, tik op het scherm om de werkbalken te openen en tik vervolgens op Pictogram Menu.
    2. Tik op Draaien en selecteer een optie. De foto wordt opgeslagen in de nieuwe stand.

Een foto of video verwijderen

1. Geef een foto weer, tik op het scherm om de werkbalken te openen en tik vervolgens op Pictogram Verwijderen.
    2. Tik op Verwijderen.

Werken met foto- of videobatches in Album

1. Geef miniaturen van foto's en video's weer in Album en raak een item aan en houd het vast totdat het gemarkeerd is.
    2. Tik op andere items waarmee u wilt werken om ze te selecteren. Als u alle items wilt selecteren, tikt u op Pictogram Menu en vervolgens op Alles selecteren.
    3. Gebruik de hulpmiddelen in de werkbalk om met uw geselecteerde items te werken.