E-mail instellen

Gebruik de e-mailapplicatie op uw apparaat voor het versturen en ontvangen van e-mailberichten via uw e-mailaccounts. U kunt een of meerdere e-mailaccounts tegelijkertijd hebben, inclusief zakelijke Microsoft Exchange ActiveSync-accounts.

Een e-mailaccount instellen

1. Tik op Pictogram E-mail.
    2. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Voor sommige e-mailservices moet u wellicht contact opnemen met uw aanbieder van de e-mailservice voor gedetailleerde instellingen voor het e-mailaccount.

Een extra e-mailaccount toevoegen

1. Tik op Pictogram E-mail.
    2. Tik op Pictogram Opties en vervolgens op Instellingen > Account toevoegen.
    3. Volg de instructies op het scherm. Als de instellingen voor het e-mailaccount niet automatisch kunnen worden gedownload, voltooit u de instelling handmatig.
    4. Als u klaar bent, tikt u op NEXT.