Scherminstellingen

U kunt het gedrag van het scherm, de helderheid, weergavegrootte en kwaliteit veranderen. U kunt bijvoorbeeld de leesbaarheid verhogen met een groter lettertype of grotere schermgrootte en u kunt de pictogrammen op de statusbalk veranderen.

Zie Achtergrond en thema's voor informatie over het wijzigen van de achtergrond en het thema. Zie Het scherm in- of uitschakelen als u wilt veranderen hoe lang het scherm ingeschakeld blijft voordat het wordt uitgeschakeld.

Een scherminstelling wijzigen

1. Tik op Instellingen > Weergave.
    2. Tik op de instelling die u wilt wijzigen.
    3. Gebruik de schuifregelaar, keuzevakken en extra menu's om zaken te wijzigen.

Helderheid

Pas het helderheidsniveau aan met de schuifregelaar. U kunt ook Aanpasbare helderheid inschakelen om de helderheid automatisch te optimaliseren voor het omgevegingslicht.

Witbalans

Pas de witbalans van het scherm aan met de schuifregelaars. Tik op Pictogram Menu om de standaardinstelling te herstellen.

Beeldverbetering

Verbeter de kwaliteit van foto's en video's als ze op het apparaat worden weergegeven. Gebruik bijvoorbeeld de modus Super-vivid om kleuren levendiger te maken op het scherm.

Schermrotatie

Stel in dat het scherm automatisch wordt gedraaid als het apparaat wordt gedraaid, of stel in dat het apparaat in de staande stand blijft.

Schermbeveiliging

Stel een schermbeveiliging in die automatisch kleuren, foto's of een diavoorstelling weergeeft als uw apparaat is gedockt of wordt opgeladen en het scherm niet wordt gebruikt. Op een apparaat met meerdere gebruikers kan elke gebruiker zijn of haar eigen instellingen voor schermbeveiliging hebben.