Schermbescherming

Voordat u het apparaat gebruikt, verwijdert u de beschermfolies om alle functies te kunnen gebruiken.

Met een schermcover of een schermbescherming kunt u het apparaat beschermen tegen beschadiging. We raden aan dat u alleen schermcovers gebruikt die voor het Xperia-apparaat zijn bedoeld. Als u een schermbescherming van een ander merk gebruikt, kan het zijn dat uw apparaat niet correct functioneert omdat sensoren, lenzen, luidsprekers of microfoons eventueel worden bedekt. Hierdoor kan de garantie komen te vervallen.