Applicaties resetten

U kunt een applicaties resetten of applicatiegegevens wissen als de applicaties niet meer reageert of problemen veroorzaakt op het apparaat.

Applicatievoorkeuren resetten

1. Tik op Instellingen > Apps en meldingen.
  2. Tik op App-info > Pictogram Menu > App-voorkeuren resetten en vervolgens op Apps resetten.

Als u de applicatievoorkeuren reset, worden er geen applicatiegegevens van het apparaat verwijderd.

Applicatiegegevens wissen

1. Tik op Instellingen > Apps en meldingen > App-info.
  2. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > GEGEVENS WISSEN > OK.

Wanneer u applicatiegegevens wist, worden de gegevens voor de geselecteerde applicatie permanent van uw apparaat verwijderd. De optie om applicatiegegevens te wissen is niet beschikbaar voor alle applicaties of services.

Het cachegeheugen van een applicatie wissen

1. Tik op Instellingen > Apps en meldingen > App-info.
  2. Selecteer een applicatie of service en tik op Opslagruimte > CACHE WISSEN.

De optie om het cachegeheugen van een applicatie te wissen is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.

De standaardinstelling van een applicatie wissen

1. Tik op Instellingen > Apps en meldingen > App-info.
  2. Selecteer een applicatie of service en tik op Standaard openen > STANDAARD-WAARDEN WISSEN.

De optie om de standaardinstelling van een applicatie te wissen is niet voor elke applicatie of service beschikbaar.