Foto's en video's verbergen

U kunt foto's en video's op het startscherm van Album verbergen. Nadat foto's en video's zijn verborgen op het startscherm van Album, zijn ze alleen zichtbaar in de map Verborgen.

Een foto of video verbergen

1. Tik in Album op de foto of video die u wilt verbergen.
    2. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Pictogram Menu.
    3. Tik op Verbergen > OK.

Verborgen foto's en video's weergeven

1. Tik in Album op Pictogram Opties en vervolgens op Verborgen.
    2. Tik op een foto of video om deze te bekijken.
    3. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.

Een foto of video weer zichtbaar maken

1. Tik in Album op Pictogram Opties en vervolgens op Verborgen.
    2. Tik op de foto of video die u weer zichtbaar wilt maken.
    3. Tik op het scherm om de werkbalken weer te geven en tik vervolgens op Pictogram Menu.
    4. Tik op Niet verbergen.