Kleurcorrectie

Met de instelling Kleurcorrectie kunt u aanpassen hoe kleuren op het scherm worden weergegeven voor gebruikers die kleurenblind zijn of moeite hebben kleuren te onderscheiden.

Kleurcorrectie in- of uitschakelen

1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid > Kleurcorrectie.
    2. Tik op de schuifregelaar onder Kleurcorrectie om de functie in of uit te schakelen.
    3. Tik op Correctiemodus en selecteer een geschikte kleurgevoeligheid.

Kleurcorrectie is op dit moment een experimentele functie die de prestaties van het apparaat mogelijk beïnvloedt.