Startschermmenu Album

Via het startschermmenu Album kunt u door al uw fotoalbums bladeren, inclusief albums van foto's en video's die zijn gemaakt met speciale effecten. U kunt ook inhoud bekijken die u online hebt gedeeld via services als Picasa™ en Facebook. Wanneer u bent ingelogd bij dergelijke platforms, kunt u inhoud beheren en onlineafbeeldingen bekijken. Vanuit de applicatie Album kunt u tevens geotags toevoegen aan foto's, basisbewerkingstaken uitvoeren en gebruikmaken van methoden zoals draadloze Bluetooth-technologie en e-mail om inhoud te delen.

Overzicht van het menu Album

Overzicht van startschermmenu Album
    1 Terugkeren naar het startscherm van de applicatie Album om alle inhoud weer te geven
    2 Alle foto's en video's bekijken die u met de camera van het apparaat hebt gemaakt
    3 Alle foto's en video's weergeven die in verschillende mappen op uw apparaat zijn opgeslagen
    4 Alle video's weergeven die op uw apparaat zijn opgeslagen
    5 Uw foto's op een kaart of in de Globe-weergave bekijken
    6 Uw favoriete foto's en video's bekijken
    7 Foto's of video's weergeven die u voor weergave hebt verborgen
    8 Het menu Instellingen voor de applicatie Album openen
    9 Webondersteuning openen
    10 Foto's van onlineservices weergeven

Foto's vanuit onlineservices bekijken in Album

1. Tik op Album en vervolgens op Pictogram Opties.
    2. Tik op de gewenste onlineservice en volg de instructies op het scherm om aan de slag te gaan. Alle beschikbare onlinealbums die u naar de service hebt geüpload, worden weergegeven.
    3. Tik op een album om de inhoud weer te geven en tik vervolgens op een foto in het album.
    4. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.