Videochat

U kunt de videochat-applicatie Google Duo™ op uw apparaat gebruiken om te chatten met vrienden die de applicatie ook gebruiken op Android™-apparaten en iOS-apparaten.

Ga naar https://support.google.com/duo/ voor meer informatie over het gebruik van deze applicatie.

De videogesprekfunctie werkt alleen op apparaten met een camera aan de voorzijde.

De applicatie Duo gebruiken

• Tik op Pictogram Google Duo om de applicatie voor videochats te gebruiken.