account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Garantie, specifieke absorptieratio (SAR) en gebruiksinstructies

Voor informatie over garantie, SAR (specifieke absorptieratio) en veiligheidsrichtlijnen raadpleegt u de Belangrijke informatie in Systeem > Over de telefoon > Juridische informatie op het apparaat. Tik op Systeem > Over de telefoon > Certificaten voor informatie over FCC ID.

Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer