Synchroniseren met onlineaccounts

Synchroniseer uw apparaat met contacten, e-mails, evenementen en andere informatie uit onlineaccounts, bijvoorbeeld e-mailaccounts zoals Gmail™ en Exchange ActiveSync, Facebook™ en Flickr™. U kunt gegevens automatisch voor deze accounts synchroniseren door de functie Automatische synchronisatie te activeren, of u synchroniseert elke account handmatig.

Een onlineaccount instellen voor synchronisatie

1. Tik op Instellingen > Gebruikers en accounts > Account toevoegen en selecteer het account dat u wilt toevoegen.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm om een account te maken of u zich erbij aan te melden.

Handmatig synchroniseren met een onlineaccount

1. Tik op Instellingen > Gebruikers en accounts.
  2. Tik op de naam van het account waarmee u wilt synchroniseren en tik vervolgens op Accountsynchronisatie. Er wordt een lijst met items weergegeven die met het account kunnen worden gesynchroniseerd.
  3. Tik op het item dat u wilt synchroniseren.

Een onlineaccount verwijderen

1. Tik op Instellingen > Gebruikers en accounts.
  2. Selecteer het account en tik vervolgens op Verwijderen.
  3. Tik opnieuw op Verwijderen om te bevestigen.