Scherminstellingen

U kunt het gedrag van het scherm, de helderheid, weergavegrootte en kwaliteit veranderen. Kies bijvoorbeeld een groter lettertype of weergavegrootte zodat u beter kunt lezen, verander de pictogrammen op de statusbalk of selecteer de handschoenmodus om het scherm te kunnen bedienen met handschoenen.

Zie Achtergrond en thema's voor informatie over het wijzigen van de achtergrond en het thema. Zie Het scherm in- of uitschakelen als u wilt veranderen hoe lang het scherm ingeschakeld blijft voordat het wordt uitgeschakeld.

Een scherminstelling wijzigen

1. Tik op Instellingen > Weergave.
  2. Tik op de instelling die u wilt wijzigen.
  3. Gebruik de schuifregelaar, keuzevakken en extra menu's om zaken te wijzigen.

Helderheid

Pas het helderheidsniveau aan met de schuifregelaar. U kunt ook Aanpasbare helderheid inschakelen om de helderheid automatisch te optimaliseren voor het omgevegingslicht.

Witbalans

Pas de witbalans van het scherm aan met de schuifregelaars. Tik op om de standaardinstelling te herstellen.

Beeldverbetering

Verbeter de kwaliteit van foto's en video's als ze op het apparaat worden weergegeven. Gebruik bijvoorbeeld de modus Super-vivid om kleuren levendiger te maken op het scherm of de modus X-Reality voor nog helderdere, scherpere en natuurlijkere afbeeldingen.

Schermrotatie

Stel in dat het scherm automatisch wordt gedraaid als het apparaat wordt gedraaid, of stel in dat het apparaat in de staande stand blijft.

Schermbeveiliging

Stel een schermbeveiliger in die foto's in een diavoorstelling weergeeft als uw apparaat wordt opgeladen of het scherm niet wordt gebruikt. Op een apparaat met meerdere gebruikers kan elke gebruiker zijn of haar eigen instellingen voor schermbeveiliging instellen.