account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Weergavegrootte

Gebruik de instelling Weergavegrootte om alle elementen op het scherm, dus niet alleen tekst, groter of kleiner te maken.

Weergavegrootte instellen

  1. Tik op Instellingen > Toegankelijkheid.
  2. Tik op Weergavegrootte en stel vervolgens de gewenste weergavegrootte in door op het bereik te tikken.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer