Applicatiescherm

Het applicatiescherm, dat u opent vanuit het startscherm, bevat de applicaties die vooraf op uw apparaat zijn geïnstalleerd en de applicaties die u hebt gedownload.

Applicatiescherm

Alle applicaties op het applicatiescherm weergeven

1. Tik op .
  2. Veeg naar links of rechts op het applicatiescherm.

De lijsten met aanbevolen apps in- of uitschakelen

1. Houd een leeg gebied op de startpagina aangeraakt en tik vervolgens op .
  2. Tik op de schuifregelaar Aanbevelingen voor apps.

Een applicatie openen vanuit het applicatiescherm

• Als het applicatiescherm is geopend, veegt u naar links of rechts om de applicatie te zoeken en tikt u vervolgens op de applicatie.

Vanuit het applicatiescherm naar een applicatie zoeken

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op Applicaties zoeken.
  2. Voer de naam in van de applicatie die u wilt zoeken.

U kunt applicaties ook zoeken door op het applicatiescherm naar rechts te vegen.

Applicaties rangschikken op het applicatiescherm

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op .
  2. Tik op Apps sorteren en selecteer vervolgens een optie.

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Raak vanuit het applicatiescherm een applicatiepictogram aan en houd dit vast totdat het scherm gaat trillen, sleep het pictogram vervolgens naar de bovenkant van het scherm. Het startscherm wordt geopend.
  2. Sleep het pictogram naar de gewenste locatie op het startscherm en laat het vervolgens los.

Een applicatie verplaatsen op het applicatiescherm

1. Open het applicatiescherm en tik op .
  2. Zorg dat Eigen volgorde is geselecteerd onder Apps sorteren.
  3. Houd de applicatie aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.