Het scherm van uw apparaat draadloos op een tv weergeven

Gebruik de functie Schermreproductie om het scherm van uw apparaat weer te geven op een tv of een ander groot scherm zonder een kabelverbinding te gebruiken. De Wi-Fi Direct™-technologie brengt een draadloze verbinding tussen de twee apparaten tot stand, zodat u op uw gemak kunt genieten van uw favoriete foto's vanuit uw luie stoel. U kunt deze functie ook gebruiken om muziek van uw apparaat via de TV-speakers te beluisteren.

Note

Uw tv moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunen, anders werkt de hierboven beschreven functie niet. Als uw tv geen schermreproductie ondersteunt, kunt u mogelijk een afzonderlijke draadloze schermadapter aanschaffen.

Note

Bij het gebruiken van schermreproductie kan de beeldkwaliteit soms nadelig worden beïnvloed door interferentie van andere ‎Wi-Fi®‎-netwerken.

Het scherm van uw apparaat op een tv weergeven

1. Televisie: Volg de aanwijzingen in de handleiding van uw tv om de functie voor schermreproductie in te schakelen.
  2. Uw apparaat: Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  3. Zoek naar en tik op Instellingen > Xperia™-connectiviteit > Schermreproductie.
  4. Tik onder Verzenden op Aan de slag.
  5. Tik op OK en selecteer een apparaat.

Note

Bij het gebruik van schermreproductie moet u de antenne voor Wi-Fi van uw apparaat niet afdekken.

Note

Uw tv moet schermreproductie op basis van Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ ondersteunen, anders werkt de hierboven beschreven functie niet.

Schermreproductie tussen apparaten stopzetten

1. Tik in het Startscherm op Icn sony and app tray tablet.
  2. Zoek naar en tik op Instellingen > Xperia™-connectiviteit > Schermreproductie.
  3. Tik op Verb. verbreken en vervolgens op OK.