Heb je dit al geprobeerd?

Er zijn een paar dingen die je eerst moet proberen wanneer je problemen ondervindt met je apparaat:

Opnieuw starten

• Druk op de aan/uit-toets en houd deze ingedrukt. Tik in het menu dat verschijnt op Opnieuw opstarten. Het apparaat moet automatisch opnieuw starten.

• Als de hierboven beschreven herstartprocedure niet werkt, houdt u zowel de toets Volume omhoog als de aan/uit-toets ingedrukt Icn sony key and power k90. Laat de toetsen los nadat het meldingslampje één keer heeft geknipperd. Het apparaat moet automatisch opnieuw starten.

Bijwerken

Resetten

• Herstel de oorspronkelijke instellingen van uw apparaat om ruimte vrij te maken: Instellingen > Back-up maken en resetten > Fabrieksinstellingen resetten > Tablet resetten Vergeet niet een back-up te maken van alle belangrijke gegevens op uw apparaat!