Uw foto’s op een kaart weergeven

Bekijk alle onderwerpen

Het toevoegen van locatiegegevens aan foto's wordt ook wel geotagging genoemd. U kunt uw foto’s op een kaart weergeven en aan uw vrienden en familie laten zien waar u was toen u de foto maakte. Zie De geografische positie toevoegen aan uw foto's voor meer informatie.

TipAls u locatiedetectie hebt ingeschakeld en geotagging in de camera hebt geactiveerd, kunt u uw foto's direct labelen voor latere weergave op de kaart.
Album kaartoverzicht bij Sony Smartphones
1 Zoek een locatie op de kaart.
2 Geef menuopties weer
3 Een groep foto's en/of video's geotagged met dezelfde locatie.
4 Dubbeltik om in te zoomen. Knijp om uit te zoomen. Sleep om andere delen van de kaart weer te geven.
5 Miniaturen van de geselecteerde groep foto's en/of video's. Tik op een item om het op het volledige scherm weer te geven.
TipAls meerdere foto's op dezelfde locatie zijn gemaakt, verschijnt slechts één daarvan op de kaart. Het totale aantal foto's wordt in de rechterbovenhoek weergegeven, bijvoorbeeld Icn sony album photo group. Tik om alle foto's in de groep weer te geven op de eerste foto en tik op een van de miniaturen onderin het scherm.

Een geotag aan een foto toevoegen

1. Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Tik om loc. in te stellen tikt om het kaartscherm te openen.
  2. Zoek en tik op de gewenste locatie om de foto op de kaart te zetten.
  3. Om de locatie van de foto aan te passen, tikt u op de locatie op de kaart waar u de foto naartoe wilt verplaatsen.
  4. Als u klaar bent, tikt u op OK om de geotag op te slaan en terug te keren naar de fotoviewer.

Foto's met een geotag op een kaart weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Album > Mijn albums > Kaarten.
  3. Tik op een foto om deze op het volledige scherm weer te geven.

Foto's met een geotag op een wereldbol weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Album > Mijn albums > Wereld.
  3. Tik op een foto om deze op het volledige scherm weer te geven.

De geotag van een foto wijzigen

1. Raak bij het bekijken van een foto op de kaart in Album deze foto aan en houd vast tot het kader blauw wordt, en tik vervolgens op de gewenste locatie op de kaart.
  2. Tik op OK.

De kaartweergave wijzigen

• Tik tijdens het weergeven van de kaart in Album op Icn sony key menu en selecteer Klassieke weergave of Satellietweergave.