account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

De toetsen gebruiken

Bekijk alle onderwerpen
Navigatietoetsen op de Sony Xperia™ SP
Icn sony key and back Terug
  • Teruggaan naar het vorige scherm
  • Het schermtoetsenpaneel, een dialoogvenster, een optiemenu, het meldingsvenster of een toepassing sluiten
Icn sony key and home Home
  • Naar het Startscherm gaan
Icn sony key open recent apps Taak
  • Tik om een venster met uw meest recentelijk gebruikte applicaties en een balk met kleine apps te openen.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer