Uw apparaat resetten

Bekijk alle onderwerpen

U kunt uw apparaat naar de oorspronkelijke instellingen resetten met of zonder het verwijderen van alle persoonlijke gegevens. Voordat u een reset uitvoert, moet u een back-up maken van alle belangrijke gegevens die u op uw apparaat hebt opgeslagen.

De fabrieksinstellingen herstellen

NoteOm permanente schade aan het apparaat te voorkomen, mag u het apparaat niet opnieuw opstarten tijdens een resetprocedure.
  1. Maak voordat u begint een back-up van alle belangrijke gegevens uit het interne geheugen van uw apparaat en sla deze back-up op een geheugenkaart of een ander extern geheugen op.
  2. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  3. Tik op Instellingen > Back-up maken en resetten > Fabrieksinstellingen resetten.
  4. Om informatie zoals foto's en muziek van uw interne geheugen te verwijderen, markeert u het vakje Intern geheugen wissen.
  5. Tik op Telefoon resetten.
  6. Tik op Alles wissen om te bevestigen.