Uw e-mailberichten organiseren

Bekijk alle onderwerpen

Uw e-mails sorteren

1. Tik vanuit Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op E-mail.
  3. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, tik dan op Icn sony app email en selecteer de account die u wilt sorteren en tik op Postvak IN in het keuzemenu. Als u al uw e-mailaccounts tegelijkertijd wilt sorteren, tik dan op Icn sony app email en vervolgens op Gecombineerd Postvak IN.
  4. Tik op Icn sony key menu, tik dan op Sorteren.
  5. Selecteer een sorteringsoptie.

E-mails zoeken

1. Tik vanuit Startscherm op Icn sony home apptray normal, en tik vervolgens op E-mail.
  2. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, tik dan op Icn sony app email en selecteer de naam van de account die u wilt controleren en tik op Postvak IN in het keuzemenu. Als u al uw e-mailaccounts tegelijkertijd wilt doorzoeken, tik dan op Icn sony app email en vervolgens op Gecomb. weergave.
  3. Tik op Icn sony menu search.
  4. Typ de tekst voor uw zoekopdracht en tik op Icn sony menu search op het toetsenbord.
  5. Het zoekresultaat verschijnt in een lijst die is gesorteerd op datum. Tik op het e-mailbericht dat u wilt openen.

Alle mappen voor één e-mailaccount weergeven

1. Tik vanuit Startscherm op Icn sony home apptray normal, en tik vervolgens op E-mail.
  2. Als u meerdere e-mailaccounts gebruikt, tikt u op Icn sony app email en selecteert u de account die u wilt controleren.
  3. Onder de account die u wilt controleren, selecteert u Alle mappen tonen.

Een e-mailbericht verwijderen

1. Markeer in uw postvak IN het selectievakje voor het bericht dat u wilt verwijderen en tik op Icn sony menu delete.
  2. Tik op Verwijderen.
TipIn uw postvak IN kunt u tevens een bericht naar links of rechts vegen om het te verwijderen.