account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Gmail™

Bekijk alle onderwerpen

Als u een Google™-account hebt, kunt u de Gmail™-applicatie gebruiken om e-mailberichten te lezen en te schrijven.

Overzicht postvak IN Gmail op Sony Smartphones
1 Geef een lijst weer van alle Gmail-accounts en recente mappen
2 Schrijf een nieuw e-mailbericht
3 Zoek naar e-mailberichten
4 Bekijk instellingen en opties
5 Lijst met e-mailberichten

Meer informatie over Gmail™

  • Wanneer de applicatie Gmail is geopend, tikt u op Icn sony key menu en vervolgens op Help.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer