Favorieten en groepen

Bekijk alle onderwerpen

U kunt contactpersonen markeren zodat u snel toegang krijgt tot hun gegevens via de applicatie contactpersonen. U kunt contactpersonen aan groepen toewijzen om sneller toegang tot deze te krijgen vanuit de applicatie Contactpersonen.

Een contact als favoriet toevoegen of verwijderen

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op het contact dat u wilt toevoegen aan of verwijderen uit uw favorieten.
  3. Tik op Icn sony infiniteview favorite btn.

Uw favoriete contacten weergeven

1. Tik vanuit Startscherm op Icn sony home apptray normal, tik dan op Icn sony app phonebook.
  2. Tik op Icn sony infiniteview favorite action btn.

Een contact aan een groep toewijzen

1. Tik in de applicatie Contacten op het contact dat u aan een groep wilt toewijzen.
  2. Tik op Icn sony infiniteview optionmenu edit contact en tik daarna op de balk direct onder Groepen.
  3. Markeer de selectievakjes voor de groepen waaraan u het contact wilt toewijzen.
  4. Tik op Gereed.