Foto's bewerken met de applicatie Foto-editor

Bekijk alle onderwerpen

U kunt originele foto's die u met uw camera hebt gemaakt, bewerken en er effecten op toepassen. U kunt bijvoorbeeld de lichteffecten wijzigen. Na het opslaan van de bewerkte foto, blijft de originele ongewijzigde versie van de foto op uw apparaat staan.

Een foto bewerken

• Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Icn sony album edit tikt.

Een foto bijsnijden

1. Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Icn sony album edit tikt.
  2. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Foto-editor > Een keer.
  3. Tik op Icn sony album crop > Bijsnijden.
  4. Tik op Icn sony album crop option om een optie te selecteren.
  5. Raak de rand van het bijsnijdframe aan en houd de rand vast om het bijsnijdframe aan te passen. Als de vierkanten op de randen verdwijnen, sleept u naar binnen of naar buiten om het formaat van het kader te wijzigen.
  6. Als u het formaat van alle zijden van het bijsnijdkader tegelijkertijd wilt wijzigen, raakt u één van de vier hoeken aan en houdt u deze vast om de vierkanten aan de randen te laten verdwijnen; vervolgens versleept u de hoek.
  7. Als u het bijsnijdframe wilt verplaatsen naar een ander gebied van de foto, raakt u het frame aan de binnenzijde aan en houdt u het vast, en sleept u het frame vervolgens naar de gewenste positie.
  8. Tik op Bijsnijden toepassen.
  9. Tik op Opslaan om een kopie van de foto op te slaan wanneer u deze hebt bijgesneden.

Speciale effecten toepassen op een foto

1. Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Icn sony album edit tikt.
  2. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Foto-editor > Een keer.
  3. Tik op Icn sony album edit filter en selecteer vervolgens een optie.
  4. Voor het opslaan van een kopie van de bewerkte foto, tikt u op Opslaan.

Een foto verbeteren met geavanceerde instellingen

1. Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Icn sony album edit tikt.
  2. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Foto-editor > Een keer.
  3. Tik op Icn sony album edit face correction en selecteer vervolgens een optie.
  4. Voor het opslaan van een kopie van de bewerkte foto, tikt u op Opslaan.

De lichtinstellingen voor een foto afstellen

1. Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Icn sony album edit tikt.
  2. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Foto-editor > Een keer.
  3. Tik op Icn sony album edit exposure en selecteer vervolgens een optie.
  4. Voor het opslaan van een kopie van de bewerkte foto, tikt u op Opslaan.

Het verzadigingsniveau van kleuren in een foto instellen

1. Als u een foto bekijkt, tikt u op het scherm om de werkbalken weer te geven, waarna u op Icn sony album edit tikt.
  2. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Foto-editor > Een keer.
  3. Tik op Icn sony album edit colour adjustment en selecteer vervolgens een optie.
  4. Voor het opslaan van een kopie van de bewerkte foto, tikt u op Opslaan.