Agenda

Bekijk alle onderwerpen

Over de agenda

Uw apparaat bevat een agenda waarmee u uw tijdsplanning kunt beheren. Als u een Google™-account hebt, kunt u de agenda van uw apparaat ook synchroniseren met de webagenda. Zie Synchroniseren met Microsoft® Exchange ActiveSync®.

De agendaweergave instellen

1. Tik op uw Startscherm op Icn sony home apptray normal, ga naar Agenda en tik hierop.
  2. Tik op de pijl omlaag om het vervolgkeuzemenu te openen en selecteer vervolgens een optie.

Meerdere kalenders weergeven

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal, ga naar Agenda en tik hierop.
  2. Druk op Icn sony key menu en tik op Agenda's.
  3. Selecteer de kalenders die u wilt weergeven.

Een gebeurtenis in de agenda noteren

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Agenda.
  2. Tik op Icn sonynew window holo dark.
  3. Als u uw agenda hebt gesynchroniseerd met een of meerdere accounts, selecteert u het account waaraan u deze gebeurtenis wilt toevoegen. Als u deze gebeurtenis alleen wilt toevoegen op uw apparaat, tikt u op Apparaatkalender.
  4. Voer de naam, tijd, locatie en beschrijving voor de gebeurtenis in.
  5. Tik op Meer en selecteer een herinnering voor de gebeurtenis. Als u een nieuwe herinnering voor de gebeurtenis wilt toevoegen, tikt u op Icn sonynew window holo dark.
  6. Selecteer indien gewenst een andere optie onder Herhaling.
  7. Tik op Gereed.
TipWanneer de tijd van de afspraak nadert, klinkt er kort een geluid. Verder wordt Icn sony stat notify calendar weergegeven in de statusbalk.

Een kalender-event weergeven

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Agenda.
  2. Tik op de event die u wilt weergeven.

De kalenderinstellingen wijzigen

1. Tik op het Startscherm op Icn sony home apptray normal en vervolgens op Agenda.
  2. Druk op Icn sony key menu en tik op Instellingen.
  3. Tik op de instelling die u wilt wijzigen en bewerk deze vervolgens naar wens.