De geografische positie toevoegen aan uw foto's

Bekijk alle onderwerpen

Schakel geotagging in om een benadering van de geografische locatie (een geotag) toe te voegen aan foto's die u maakt. De geografische locatie wordt bepaald met behulp van draadloze netwerken (mobiele netwerken of Wi-Fi‏®) of GPS-technologie.

Wanneer Icn sony statusbar gps on wordt weergegeven op het camerascherm, is geotagging ingeschakeld maar is de geografische positie niet gevonden. Wanneer Icn sony camera geotag on wordt weergegeven, is geotagging ingeschakeld en is de geografische locatie beschikbaar. U kunt dan een geotag toevoegen aan uw foto. Wanneer geen van de twee symbolen wordt weergegeven, is geotagging uitgeschakeld.

Geotags inschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op Instellingen > Locatieservices.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Toegang tot mijn locatie naar rechts.
  4. Activeer de camera.
  5. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Icn sony menu settings.
  6. Sleep de schuifregelaar naast Geotags naar rechts.
  7. Tik op OK.