Video Unlimited-service

Bekijk alle onderwerpen

Gebruik de Video Unlimited-service om films of tv-programma's te huren en te kopen die u niet alleen op uw Android™-apparaat kunt weergeven, maar ook op uw pc, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3 of PlayStation® Vita. Maak uw keuze uit de nieuwste Hollywood-films, actiefilms, komische films, klassieke films en een reeks andere categorieën.

U moet een Video Unlimited-account maken als u films wilt kopen of huren via de Video Unlimited-service. Als u al beschikt over een PlayStation®-netwerkaccount of een Sony Entertainment Network-account, kunt u in plaats hiervan dat account gebruiken.

NoteSony Entertainment Network met Video Unlimited en Music Unlimited is niet overal beschikbaar. Apart abonnement vereist. Extra voorwaarden zijn van toepassing.

Starten met Video Unlimited

1. Tik vanaf het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Icn sony app qriocity.
  3. Als u Video Unlimited voor het eerst start, tik dan op Doorgaan in het welkomstscherm en voer zo nodig uw geboortedatum in. Tik dan nogmaals op Doorgaan om naar het hoofdscherm van Video Unlimited te gaan.
  4. Tik op Icn sony key menu > Aanmelden en volg de instructies op het scherm om u aan te melden bij uw account of om een nieuwe account te maken, om films te kopen of te huren.