Locatieservices en -bronnen

Bekijk alle onderwerpen

Gebruik uw apparaat om erachter te komen waar u zich bevindt. Er zijn twee methoden of bronnen: GPS-satellieten en draadloze netwerken. De draadloze netwerkoptie (Wi-Fi en mobiele netwerken) inschakelen als u alleen uw geschatte locatie nodig hebt en deze snel wilt weten. Als u een nauwkeurigere positie wilt en een helder zicht op de hemel hebt, schakelt u de optie GPS-satellieten in. U moet beide opties inschakelen om ervoor te zorgen dat uw locatie wordt gevonden wanneer het draadloze netwerk zwak is. Beide opties worden standaard geactiveerd wanneer u locatieservices inschakelt.

NoteSony biedt geen garantie voor de nauwkeurigheid van locatieservices, inclusief, maar niet beperkt tot navigatieservices.

Locatieservices inschakelen

1. Sleep de statusbalk omlaag en tik op Icn sony menu settings.
  2. Tik op Locatieservices.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Toegang tot mijn locatie naar rechts.
  4. Tik tweemaal op Akkoord om te bevestigen.
NoteWanneer u locatieservices inschakelt, worden zowel GPS-satellieten als Locatieservice van Google (Wi-Fi en mobiele netwerken) standaard ingeschakeld. U kunt elke optie handmatig uitschakelen.

Google-apps toegang geven tot uw locatie

1. Sleep de statusbalk omlaag en tik op Icn sony menu settings.
  2. Tik op Google > Locatie-instellingen.
  3. Sleep de schuifregelaar naast Locatie toegank. voor Google-apps naar rechts.
NoteU moet zijn aangemeld bij uw Google™-account om locatieservices te kunnen gebruiken.