Synchroniseren met Microsoft® Exchange ActiveSync®

Als uw bedrijf een Microsoft Exchange ActiveSync-account gebruikt, kunt u uw zakelijke e-mailberichten, agenda-afspraken en contacten direct op uw apparaat openen. Na de installatie kunt u uw informatie vinden in de applicaties E-mail, Agenda en Contacten.

Een EAS-account instellen voor synchronisatie

1. Zorg dat u de door de netwerkbeheerder van uw bedrijf verstrekte domein- en servergegevens bij de hand hebt.
  2. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  3. Tik op Instellingen > Account synchroniseren > Account toevoegen > Exchange ActiveSync.
  4. Voer uw zakelijke e-mailadres en wachtwoord in.
  5. Tik op Volgende. Uw apparaat haalt eerst uw accountgegevens op. Als er een fout optreedt, voert u de domein- en servergegevens in en tikt u op Volgende.
  6. Tik op OK om de bedrijfsserver toe te staan uw apparaat te beheren.
  7. Selecteer een synchronisatiemethode, een synchronisatie-interval en welke gegevens u wilt synchroniseren met uw apparaat, zoals contacten en agendagegevens.
  8. Tik op Volgende en selecteer het ontvangen meldingstype voor nieuwe e-mails.
  9. Tik nogmaals op Volgende. Voer een naam in voor het zakelijke account en druk vervolgens op Configuratie voltooien.
  10. Indien dit gevraagd wordt, activeert u de instelling voor apparaatbeheer zodat de zakelijke server bepaalde beveiligingsregels op het apparaat kan instellen, zoals het uitschakelen van spraakopname en het gebruiken van versleutelde opslag. Doet u dit niet, dan kan het account niet worden ingesteld.

Note

Als u het aanmeldwachtwoord voor een EAS-account op uw computer wijzigt, moet u zich opnieuw aanmelden bij het EAS-account op uw apparaat.

De instellingen voor een EAS-account wijzigen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op E-mail en vervolgens op Icn sony key menu.
  3. Tik op Instellingen en selecteer een EAS-account. Wijzig vervolgens de instellingen van de EAS-account naar wens.

Een synchronisatie-interval instellen voor een EAS-account

1. Tik vanaf uw Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Tik op E-mail en tik daarna op Icn sony key menu.
  3. Tik op Instellingen en selecteer een EAS-account.
  4. Tik op Controlefrequentie > Controlefrequentie en selecteer een intervaloptie.

Een EAS-account verwijderen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal > Instellingen > Account synchroniseren .
  2. Tik op Exchange ActiveSync en selecteer het EAS-account dat u wilt verwijderen.
  3. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Account verwijderen.
  4. Tik opnieuw op Account verwijderen om uw keuze te bevestigen.