Uw apparaat voor de eerste keer inschakelen

U wordt aangeraden de batterij minimaal dertig minuten op te laden voordat u het apparaat voor de eerste keer inschakelt. U kunt het apparaat blijven gebruiken tijdens het opladen. Zie hiervoor Uw apparaat opladen.

De eerste keer dat u uw apparaat inschakelt, wordt u aan de hand van een installatiehandleiding geholpen bij het configureren van de basisinstellingen, het personaliseren van uw apparaat en u aan te melden bij bepaalde accounts, bijvoorbeeld een Google™-account.

Het apparaat inschakelen

Sony-smartphones inschakelen

1. Houd de aan/uit-toets Icn sony key and power k90 ingedrukt totdat het apparaat gaat trillen.
  2. Voer de pincode van uw SIM-kaart in wanneer hierom wordt gevraagd en tik vervolgens op Icn sony text input light enter.
  3. Wacht even tot het apparaat start.

Het apparaat uitschakelen

1. Houd de aan-uitknop Icn sony key and power k90 ingedrukt tot het optiemenu wordt weergegeven.
  2. Tik in het optiemenu op Uitschakelen.

Note

Het kan even duren voordat het apparaat uit gaat.