Een SIM-kaart selecteren voor dataverkeer

U kunt opgeven of beide SIM-kaarten in het toestel dataverkeer kunnen verwerken, maar er kan slechts één SIM-kaart worden geselecteerd om op een bepaald moment data te verwerken. U kunt de SIM-kaart kiezen die moet worden gebruikt voor dataverkeer tijdens de eerste instelling van het toestel of u kiest deze later in het instellingenmenu.

De SIM-kaart wijzigen die wordt gebruikt voor dataverkeer

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Dubbele SIM > Mobiel dataverkeer.
  3. Selecteer de SIM-kaart die u voor dataverkeer wilt gebruiken.

Tip

Voor hogere datasnelheden selecteert u de SIM-kaart die het snelste mobiele netwerk ondersteunt, bijvoorbeeld 3G.