Uw apparaat voor betalingen gebruiken

U kunt uw apparaat gebruiken om te betalen voor dingen zonder uw echte portemonnee te hoeven pakken en u kunt alle betaalservices die u op uw apparaat hebt ingesteld, op één plaats beheren. Wanneer u een betaling uitvoert, moet u niet vergeten de NFC-functie in te schakelen voordat u met uw apparaat een kaartlezer aanraakt. Voor meer informatie over NFC, zie NFC.

Note

NFC-geïnitieerde betalingen worden alleen ondersteund wanneer een NFC-compatibele simkaart in simkaartsleuf 1 is geplaatst. Bovendien is het mogelijk dat mobiele betalingsdiensten niet beschikbaar zijn in uw regio.

Betaalservices beheren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Meer > Tikken en betalen. Er verschijnt een lijst met betaalservices.
  3. Beheer de betaalservices naar eigen inzicht. U kunt bijvoorbeeld instellen welke betaalservice standaard wordt gebruikt.