account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Help ons uw website te verbeteren
Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

Compatibiliteit met gehoorapparaten

Dankzij de optie Compatibiliteit met gehoorapparaten kan het apparaat met gebruikelijke gehoorapparaten functioneren.

Compatibiliteit met gehoorapparaten

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
  3. Kies een SIM-kaart en tik vervolgens op Toegankelijkheid.
  4. Sleep de schuifregelaar naast Hearing aids naar de gewenste positie.
Vond u deze informatie nuttig?
Ja Nee
Uw reactie is waardevol!
Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
Verzenden
Bedankt voor uw reactie!
Uw product zoeken
Find
Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer