Scherm Toepassingen

Het scherm Toepassingen, dat u opent vanuit het startscherm, bevat de applicaties die vooraf op uw apparaat zijn geïnstalleerd en de applicaties die u downloadt.

Het Applicatiescherm van Sony-smartphones

Alle applicaties op het scherm Toepassingen weergeven

1. Tik op uw startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Veeg naar links of rechts op het scherm Toepassingen.

Een applicatie openen vanuit het applicatiescherm

• Als het applicatiescherm is geopend, veegt u naar links of rechts om de applicatie te zoeken en tikt u vervolgens op de applicatie.

Vanuit het applicatiescherm naar een applicatie zoeken

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op Applicaties zoeken.
  2. Voer de naam van de toepassing in waarnaar u wilt zoeken.

Het schermmenu Applicaties openen

• Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op Icn sony key menu.

Een applicatie verplaatsen op het applicatiescherm

1. Open het applicatiescherm en tik op Icn sony key menu.
  2. Zorg dat Eigen volgorde is geselecteerd onder Apps sorteren.
  3. Houd de applicatie aangeraakt tot het apparaat trilt. Sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.

Een applicatiesnelkoppeling toevoegen aan het startscherm

1. Raak vanuit het applicatiescherm een applicatiepictogram aan en houd dit vast totdat het scherm gaat trillen, sleep het pictogram vervolgens naar de bovenkant van het scherm. Het startscherm wordt geopend.
  2. Sleep het pictogram naar de gewenste locatie op het startscherm en laat uw vinger vervolgens los.

Applicaties rangschikken op het applicatiescherm

1. Wanneer het applicatiescherm is geopend, tikt u op Icn sony key menu.
  2. Tik op Apps sorteren en selecteer vervolgens een optie.

Een applicatie verwijderen vanuit het applicatiescherm

1. Houd een gebied op het applicatiescherm aangeraakt tot het apparaat trilt. Alle applicaties die kunnen worden verwijderd, worden vervolgens aangegeven met Icn sony home uninstall.
  2. Selecteer de applicatie die u wilt verwijderen en tik vervolgens op Verwijderen.

Note

Sommige apps, aangegeven met Icn sony home uninstall, kunnen wel worden uitgeschakeld, maar niet verwijderd. Als u een app uitschakelt, worden alle gegevens verwijdert, maar de app kan opnieuw worden ingeschakeld via Instellingen > Applicaties.