Voicemail

Als in uw abonnement een voicemailservice is opgenomen, kunnen bellers een voicemailbericht achterlaten als u een binnenkomend gesprek niet kunt beantwoorden. Het nummer van uw voicemailservice is gewoonlijk op uw SIM-kaart opgeslagen. Als dat niet het geval is, kunt u het nummer opvragen bij uw netwerkoperator en het vervolgens handmatig invoeren.

Uw voicemailnummer invoeren

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Oproep.
    3. Selecteer een SIM-kaart.
    4. Tik op Voicemail > Instellingen voor voicemail > Voicemailnummer.
    5. Voer uw voicemailnummer in.
    6. Tik op OK.

De voicemailservice bellen

1. Open het toetsenblok.
    2. Houd 1 aangeraakt totdat het voicemailnummer wordt gebeld.

Tip

De eerste keer dat u het voicemailnummer belt, geeft de voicemailsysteem van de netwerkaanbieder meestal aanwijzingen om uw voicemail in te stellen. U wordt bijvoorbeeld gevraagd een begroeting op te nemen en een wachtwoord in te stellen.