Foto's en video's weergeven

Gebruik de applicatie Album om foto's weer te geven en video's af te spelen die u met de camera hebt vastgelegd of om vergelijkbare content weer te geven die u op het apparaat hebt opgeslagen. Alle foto's en video's worden in een raster in chronologische volgorde weergegeven.

Album in rasterweergave op Sony-smartphones
    1 Tik op het pictogram om het startmenu van Album te openen
    2 Bekijk een diavoorstelling van alle foto's of alleen van de foto's die u hebt toegevoegd aan uw favorieten
    3 Sleep de linkerrand van het scherm naar rechts om het startmenu van Album te openen
    4 Het datumbereik van items in de huidige groep
    5 Tik op een foto of video om deze op het volledige scherm weer te geven
    6 Scrol omhoog of omlaag om de inhoud weer te geven

Foto's en video's weergeven

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Album .
    3. Tik op een foto of video die u wilt bekijken. Tik op Icn sony semc music play normal als dit wordt gevraagd.
    4. Veeg naar links om de volgende foto of video weer te geven. Veeg naar rechts om de vorige foto of video weer te geven.

Tip

Als u het scherm automatisch wilt laten meedraaien met het apparaat, tikt u op Scherm automatisch draaien onder Instellingen > Scherm > Schermrotatie.

De grootte van de miniaturen wijzigen

• Spreid twee vingers uit elkaar om uit te zoomen of knijp twee vingers samen om in te zoomen als u miniaturen van foto's en video's in Album bekijkt.

In- of uitzoomen op een foto

• Spreid twee vingers uit elkaar om uit te zoomen of knijp twee vingers samen om uit te zoomen als u een foto bekijkt.

Een diavoorstelling van uw foto's bekijken

1. Tik bij het bekijken van een foto op het scherm om de werkbalken weer te geven en en trik op Icn sony key menu > Diavoorstelling om het afspelen te starten van alle foto's in een album.
    2. Tik op een foto om de diavoorstelling te beëindigen.

Een video afspelen

1. Tik in Album op de video die u wilt afspelen.
    2. Tik op Icn sony semc music play normal.
    3. Als er geen afspeelknoppen worden weergegeven, tikt u op het scherm om deze weer te geven. Tik nogmaals op het scherm om de knoppen weer te verbergen.

Een video onderbreken

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de zoombesturingselementen weer te geven.
    2. Tik op Icn sony semc music pause normal.

Een video vooruit- en terugspoelen

1. Wanneer een video wordt afgespeeld, tikt u op het scherm om de besturingselementen weer te geven.
    2. Sleep de voortgangsbalkmarkering naar links om terug te spoelen of naar rechts om vooruit te spoelen.

Het volume van een video aanpassen

• Druk op de volumetoets.