Applicatie Ondersteuning

Gebruik de applicatie Ondersteuning op uw apparaat om in gebruikershandleidingen te zoeken, oplossingen voor problemen te lezen en informatie te vinden over software-updates en andere productgerelateerde informatie.

De applicatie voor gebruikersondersteuning openen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Tik vervolgens op Icn sony app support en selecteer het gewenste ondersteuningsitem.

Tip

Voor de best mogelijke ondersteuning maakt u verbinding met internet als u de applicatie voor gebruikersondersteuning gebruikt.