Dagdroom

Dagdroom is een interactieve schermbeveiliger die automatisch kleuren, foto's of een diavoorstelling weergeeft als uw apparaat is gedockt of oplaadt en het scherm niet gebruikt wordt.

Note

Op een apparaat met meerdere gebruikers kan elke gebruiker zijn of haar eigen instellingen voor Dagdroom hebben.

De schermbeveiliging Dagdroom in- of uitschakelen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Scherm > Dagdromen.
    3. Tik op de schuifregelaar om de functie in of uit te schakelen.

Inhoud selecteren voor de schermbeveiliging Dagdroom

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Scherm > Dagdromen.
    3. Tik op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
    4. Selecteer wat u wilt weergeven als de schermbeveiliging actief is.

De schermbeveiliging Dagdroom handmatig starten

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Instellingen > Scherm > Dagdromen.
    3. Tik op de schuifregelaar om de functie in te schakelen.
    4. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Nu beginnen om de schermbeveiliging Dagdroom direct te starten.