account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
  Help ons uw website te verbeteren
  Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

  PlayStation™ Video-service

  Gebruik de PlayStation™ Video-service om films of tv-programma's te huren en te kopen die u niet alleen op uw Android™-apparaat kunt weergeven, maar ook op een pc, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3, PlayStation® 4 of PlayStation® Vita. Kies uit de nieuwste Hollywood-films, actiefilms, comedy's, klassiekers en vele andere categorieën.

  U moet een Sony Entertainment Network-account aanmaken als u films wilt kopen of huren via de PlayStation™ Video-service. Als u al een PlayStation® Network-account heeft, kunt u dit account gebruiken.

  Note

  Als u een apparaat met meerdere gebruikers deelt, moet u zich aanmelden als de eigenaar, oftewel de primaire gebruiker, om de PlayStation™ Video-service te gebruiken.

  Note

  Sony Entertainment Network met PlayStation™ Video is niet overal verkrijgbaar. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

  Aan de slag met PlayStation™ Video

  1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
  2. Ga naar en tik op Icn sony app qriocity en volg vervolgens de instructies op het scherm om aan de slag te gaan met PlayStation™ Video.
  Vond u deze informatie nuttig?
  Ja Nee
  Uw reactie is waardevol!
  Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
  Verzenden
  Bedankt voor uw reactie!
  Uw product zoeken
  Find
  Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer