PlayStation™ Video-service

Gebruik de PlayStation™ Video-service om films of tv-programma's te huren en te kopen die u niet alleen op uw Android™-apparaat kunt weergeven, maar ook op een pc, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3, PlayStation® 4 of PlayStation® Vita. Kies uit de nieuwste Hollywood-films, actiefilms, comedy's, klassiekers en vele andere categorieën.

U moet een Sony Entertainment Network-account aanmaken als u films wilt kopen of huren via de PlayStation™ Video-service. Als u al een PlayStation® Network-account heeft, kunt u dit account gebruiken.

Note

Als u een apparaat met meerdere gebruikers deelt, moet u zich aanmelden als de eigenaar, oftewel de primaire gebruiker, om de PlayStation™ Video-service te gebruiken.

Note

Sony Entertainment Network met PlayStation™ Video is niet overal verkrijgbaar. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Aan de slag met PlayStation™ Video

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal.
    2. Ga naar en tik op Icn sony app qriocity en volg vervolgens de instructies op het scherm om aan de slag te gaan met PlayStation™ Video.