account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Help ons uw website te verbeteren
    Beantwoord enkele snelle vragen om uw bezoek te evalueren.

    Overzicht

    Overzicht van Sony-smartphones vanaf de voorkant van het apparaat
       

    Overzicht van Sony-smartphones vanaf de achterkant van het apparaat

       

    1. Oplaad-/meldingslampje

    2. Headsetaansluiting

    3. Nabijheids-/lichtsensor

    4. Oortelefoon/tweede luidspreker

    5. Cameralens aan de voorzijde

    6. Aan-uitknop

    7. Volume-/zoomtoets

    8. Cameratoets

    9. Hoofdmicrofoon

    10. Oplader-/USB-kabelpoort

    11. Hoofdluidspreker

    12. Hoofdcameralens

    13. Cameralicht

    14. Tweede microfoon

    15. ‎Wi-Fi‎ -/Bluetooth-/GPS-antennegebied

    16. Cover voor nano-SIM-kaart-/geheugenkaartsleuf

    17. NFC™-detectiegebied

    Vond u deze informatie nuttig?
    Ja Nee
    Uw reactie is waardevol!
    Waarom vond u deze informatie niet nuttig?
    Verzenden
    Bedankt voor uw reactie!
    Uw product zoeken
    Find
    Ga op uw Xperia™-apparaat naar Instellingen > Over telefoon/tablet > Modelnummer