Berichtinstellingen

De meldingsinstellingen van berichten wijzigen

1. Tik in het Startscherm op Icn sony home apptray normal en tik op Icn sony app messaging.
    2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
    3. Tik op Meldinggeluid en selecteer een optie om een meldingsgeluid in te stellen of tik op Icn sony browser add en selecteer een muziekbestand dat op uw apparaat is opgeslagen.
    4. Tik op Gereed om uw keuze te bevestigen.
    5. Voor andere meldingsinstellingen sleept u de betreffende schuifregelaars naar rechts of links.

De functie leveringsrapport voor uitgaande berichten in- of uitschakelen

1. Tik in uw Startscherm op Icn sony home apptray normal; ga naar en tik op Icn sony app messaging.
    2. Tik op Icn sony key menu en vervolgens op Instellingen.
    3. Schakel het selectievakje Ontvangstbevestiging in of uit.

Note

Nadat de functie leveringsrapport is ingeschakeld, verschijnt er een vinkje in berichten die zijn afgeleverd.