Het scherm vergrendelen en ontgrendelen

Wanneer uw apparaat is ingeschakeld en gedurende een bepaalde periode inactief is, wordt het scherm verduisterd om batterijstroom te besparen en wordt het scherm ook automatisch vergrendeld. Deze vergrendeling voorkomt dat u per ongeluk ongewenste bewerkingen uitvoert op het aanraakscherm wanneer u de telefoon niet gebruikt. Wanneer u het apparaat koopt, is er al een basisveegvergrendeling ingesteld. Dit betekent dat u op het scherm omhoog of naar links moet vegen om het te ontgrendelen. U kunt de beveiligingsinstellingen later wijzigen en andere typen vergrendeling toevoegen. Zie Schermvergrendeling.

Vergrendelingsscherm op Sony-smartphones

Het scherm activeren

• Druk de toets Icn sony key and power k90 kort in.

Het scherm vergrendelen

• Wanneer het scherm actief is, drukt u kort op de aan-uitknop Icn sony key and power k90.